Event: 20/08 tar Järvaplay scenen på WEARESTHLM

Det verkar som att det är på Open Stage aka ”lilla scenen” där de mest spännande uppträdanden äger rum under festivalen WEAREASTHLM 2016. Imorn intar Revolution Poetry scenen och på lördag är det Järvaplays ”live session” gäng som gör ett come back.

Detta är en del av det tvååriga samarbetet med projektansvariga Eva Widgren som är en del av det grymma teamet bakom Wearesthlm festival och jobbar på olika sätt med utveckling av ungkultur under hela året. Med deras stöd har vi arrangerat både spoken word och storytelling workshops vid flera tillfällen i Järvaområdet som att sätt att både brädda och stärka ungas utryckmöjligheter i samhället. Och det är just därför Open Stage är det är där det händer saker du inte vill missa under festivalen.

JÄRVAPLAY på WEARESTHLM

DAG: Lördag 20 augusti

TID: 17-17:45

PLATS: Kungsträdgården, Wearesthlm

Våra artister på scen: Laura, Sibon, Dyanne och New Stock City. Konferencieren är favoriten Melody Farshin stand-up komikern från blåa linjen. 

Vi ses där!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s