Frihetstankar i en app

Under festivalen kommer du kunna få möjligheten att göra vandring i EXIL, en poetiskdrama som du kan ladda ner som en app i din mobil som sedan tar dig vidare  till tre olika platser i närheten av Gallerian. Texterna är skrivna av poeter och handlar om frihet att samlas och mötas och tala fritt. Varje plats erbjuder unika texter att lyssna på väcker nya tankar som deltagare kan sedan skriva ned i appen.

Denna video visar hur det går till i praktiken.

Det har redan skrivits över 1000 kommentarer och nya tankar om frihet, drömmar, hem och rötter och vi hoppas att festivalens besöker också bidrar med sina tankar, något vi kommer att visa på bibliotekets öppna videoskärmar under festivalen. Dramat är producerat av RATS Teater.

OBS! Om du hellre vill göra detta i sällskap har vi gruppvandringar kl.16 under hela festivalen som leds av våra helpers! Det är bara att dyka upp kl16 i receptionen så kör vi.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s