Creative Future – är vi redo för framtiden?

Oftast får man höra att det finns ingen framtid inom kreativa yrken. Men undersökningar om  framtidens arbetsmarknader visar på nya trender. Vi träffar några av marknadens främsta experter som kastar ljus på det mycket missförstådda verksamhetsområdet. Detta seminarium kan lätt vara årets mest intressanta informationsutbyte för de som är intresserade av kreativa yrken.

Jobb inom web, mobil och software utveckling, grafisk design och animation, audio/video produktion, datavetenskap, marketing och försäljning, IT, skrivande och översättning kommer bl.a. inom en kort framtid bli de mest eftertraktade och välbetalda.

Vad betyder denna information för ungdomar och vuxna som bor och verkar i ett område  med flest företag inom just medie- , innovations- och it-sektorn? Är våra ungdomar redo för att möta framtidens kunskapskrav? 

Vi kommer att dela med oss av information som sällan når ut till ungdomarna i området; information som många vuxna inte känner till. Panelen kommer att svarar på publikens frågor och ge oss insider tips på hur Järvaområdets ungdomar kan bli de nya vinnarna på framtidens arbetsmarknad.

Panelen: Zahra Abdulla/Youthplay, Rebecca Forsberg/Rats Teater-Stockholms Universitet, Robin Harms Oredsson/Betahaus, Vic Bassey/Might and Delight, Anna Persson/Ölands Folkhögskola och Eva Widgren/WeAreStockholm.

Samtalet leds av Ifraa Muhiydun/YouthPlay och Wendy Francis/Arga Flickor

När? Fredag 3 juni, kl.18:00-19:00

Var? Kista bibliotek, Stora scenen

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s