Live Sessions

Järvaområden kryllar av talangfulla storytellers, poeter, sångare och inspiratörer. Några av de kommer att presenteras på festivalen och skapa en magisk kväll med gemenskap, kärlek och inspiration.

Några av kvällen akter:

Dj Familyman sätter stämning med sköna retro hiphop vibes.

Sibon Kabir är nykomling till vår sida av stan från röda linjen med stor passion för storytelling. Under tiden då han pluggar till läkare gillar han att omvandla både sina egna och andras livsberättelser till storytelling och dikter.

Amanda är en ny ung talang från Husby som bara har påbörjat sin resa inom musik. Hon presenterar några egenskrivna låtar ur sitt växande repertoar.

Dyanne Leon är corporal i armén med specialsiering inom sjukvård. När hon inte räddar liv så lär hon ut självförsvar till tjejer och sätter rim på sina tankar. Med rötter i hiphop förankrar hon sig nu i den konstform som börjar ta orten med storm – spoken word!

Laura är en talangfull sångerska vars texter går rakt in i hjärtat. Hon har sjungit  bl a med stjärnor som Tori Kelly. Hennes popularitet växer i området inte bara för att hon är så grym, utan också för att hon alltid är först på plats för att stödjar  ungdomsledda arrangemang.

Nawroz Zakholy är en poet som alltid förvånar med sina kvicktänkta observationer av samhället och ikläder de i vacker ordkonst. Denna kväll inbjuder hon publiken på en spännande vandring i poesins landskap.

New Stock City grabbarna avslutar kvällen på topp. Med sin sköna blandning av hip hop och afro trap tar de över scenen och kör den bästa energiboosten inför sommaren 2016. De har precis spelat in en ny singel som kommer att får premiär på festivalen! Titta på deras senaste musik video Madesu.

Kvällens konferencierer är ingen annan än ortens favorit stand-up komiker Melody Farshin och Reactors ungdomscoach Nefel Güneri!
Titta på artisternas videohälsning!

När? Fredag 3 juni, kl 19:00 –21:00

Var? Kista bibliotek, Öppna scenen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s